De Tukkertocht c.q. Lenterit is dit jaar wat afwijkend ten opzichte van voorgaande jaren. Tijdens het jaarlijkse "DOT" overleg van de KNMV is naar voren gekomen dat de Tukkertocht van de HMC op dezelfde datum als de Lenterit van de TMC is gepland. Hierop hebben we besloten om de rit gezamenlijk te organiseren.

De inschrijving is zoals gebruikelijk bij Party & Catering restaurant Evers. Leden en bezoekers van de TMC schrijven zich online in en starten ook bij Evers. Leden van de HMC ontvangen de route enkele dagen voor het evenement en bezoekers van de HMC hebben zoals gebruikelijk de mogelijkheid zich ter plekke in te schrijven. Er is een mogelijkheid om de route ter plekke te laden, maar we verzoeken iedereen deze van te voren aan te vragen, met de link hieronder, om lange wachttijden voor het laden van de route te vermijden.

De route gaat het eerste deel door de Achterhoek en er is een pauze stop gepland, net over de grens in Duitsland.Het tweede deel gaat via boeren landweggetjes door Duitsland en eindigt bij café de Buren in Boekelo.

Inschrijving: 8 april van 9.30 uur tot 12.00 uur bij Party & Catering restaurant Evers aan de Hengelosestraat 49
Kosten: Leden geen. Niet-leden 5 euro, passagiers geen kosten
Tocht: De tocht is ongeveer 240 km lang